Децембар 2005

Пет минута за нечији цео живот

Институт за трансфузију крви Србије организовао је 23. децембра Новогодишњи пријем у Старом двору. Директор ове институције др Снежана Драшковић том приликом је рекла да су сви пацијенти захваљујући доброј организацији били на време збринути, иако је ове године прикупљено мање крви него претходне. 

[23. Децембар 2005.]

даље///

Повећајмо број перипатолога

2005-12-beli_stap Удружење слепих и слабовидих Србије "Бели штап" одржало је 23. децембра у Општини Врачар округли сто "Самостално кретање слепих и слабовидих у Србији". Главна порука скупа била је да је у Србији неопходно обучити већи број перипатолога, стручњака за обуку особа оштећеног вида у оријентацији и кретању без туђе помоћи. Наиме, у Србији тренутно постоји само један регистровани перипатолог.

[23. Децембар 2005.]

даље///

Новогодишња честитка удружењима инвалида

Поводом новогодишњих и божићних празника, Општина Врачар одобрила је исплату више од 350.000,00 динара организацијама и удружењима инвалида са седиштем на територији општине – Удружењу дистрофичара Београда, Удружењу оболелих од мултипле склерозе, Удружењу слепих и слабовидих „Бели штап“, Удружењу „Из круга“ и Удружењу ментално недовољно развијених особа. 

[23. Децембар 2005.]

даље///

Нека сви следе пример Врачара

2005-12-bonton

Општина Врачар промовисала је 22.12. свој Бонтон и Бонтончић, штампана издања која би грађанима требало да помогну у свакодневној комуникацији са особама са инвалидитетом.

[22. Децембар 2005.]

даље///

Промена назива улица

2005-12-promena_imenaПрема одлуци градске владе, у неколико београдских општина дошло је до промене назива улица или до враћања старих имена.

[22. Децембар 2005.]

даље///

Не заборављамо на најмлађe

По већ устаљеној традицији, Општина Врачар је 22. децембра доделила новогодишње пакетиће малишанима у Дому за незбринуту децу "Драгутин Филиповић Јуса".

[22. Децембар 2005.]

даље///

Усвојен буџет за 2006.

2005-12-skupstinaНа 7. седници Скупштине Општине Врачар 22. децембра, начелник ОУП Врачар Синиша Радаковић информисао је одборнике о стању безбедности на Врачару и о раду ОУП Врачар током 2006. године.

[22. Децембар 2005.]

даље///

Представа за најмлађе

2005-12-decija_predstava15. 12. 2005. Креативна група "Дечија земља", коју сачињавају глумци Бода Нинковић, Весна Тривалић и Јовица Тишма, одушевила је мале Врачарце из вртића у саставу Предшколске установе Врачар својом представом "Шалабалабајка".

[15. Децембар 2005.]

даље///

Јавна расправа о буџету

15.12.2005. Грађани Врачара с великим интересовањем су се одазвали позиву Општине Врачар да на јавној расправи размене мишљења о томе како треба трошити новац из општинског буџета.

[15. Децембар 2005.]

даље///

Hије касно за пријаву

2005-12-najlepsi_balkon

Служба за комуникације и координацију односа са грађанима "Беоком сервис", организовала је наградни конкурс "Најлепши новогодишњи прозор". Акција је почела 15. децембра 2005. истовремено у десет градских општина и у њој могу учествовати сви грађани Београда. 

[15. Децембар 2005.]

даље///

Основан одбор за борбу против корупције Општине Врачар

2005-12-protiv_korupcijeПоводом 9. децембра, Светског дана борбе против корупције, у великој сали Општине Врачар одржана је конференција за новинаре због оснивања Одбора за борбу против корупције у Општини Врачар.

[9. Децембар 2005.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike