Јануар 2006

Оставите цигарете!

2006-01-pusenjeУочи 31. јануара, Светског дана борбе против пушења, Дом здравља „Врачар“ је у сарадњи са Општином Врачар организовао трибину на тему борбе против пушења, опасне и веома штетне навике.

[31. Јануар 2006.]

даље///

Свечани испраћај регрута

У склопу реализације упута регрута на служење војног рока у марту 2006., Војни одсек Београд - 1 организовао је у сали наше Општине свечани испраћај регрута са Врачара и Старог Града. Будућим војницима обратили су се председник Општине Стари Град Мирјана Божидаревић и заменик председника Општине Врачар Драги Величковић.

[31. Јануар 2006.]

даље///

Захтев за поправку коловоза и тротоара

Општина Врачар упутила је захтев Секретаријату за саобраћај Града Београда да у план за 2006. годину уврсти поправку оштећених тротоара и коловоза на Врачару. Списак улица у којима се налазе оштећења састављен је на основу предлога грађана и налаза Одељења за инспекцијске послове Општине Врачар.

[26. Јануар 2006.]

даље///

Обележена крсна слава Општине Врачар

2006-01-rezanje_kolacaУз присуство многих званица, међу којима је била и делегација братске општине Анависос, Општина Врачар је 25.1.2006. обележила своју крсну славу, Светог Саву.

[25. Јануар 2006.]

даље///

Годишњица смрти војводе Бојовића

20.1.2006. Поводом 60-те годишњице смрти војводе Петра Бојовића, начелника Врховне команде Српске војске и команданта прослављене Прве српске армије, заменик председника Општине Врачар Драги Величковић и члан Општинског већа Владимир Медаковић положили су венац на његов споменик у парку војводе Бојовића.

[20. Јануар 2006.]

даље///

Најлепши новогодишњи прозор

2006-01-decaУ среду 18. јануара у сали Општинског већа Општине Врачар, заменик председника ГО Врачар Драги Величковић доделио је награде за најлепши новогодишњи прозор и најлепше двориште на Врачару. Величковић се захвалио учесницима и изразио наду да ће акција следеће године имати још већи одзив.

[18. Јануар 2006.]

даље///

Новогодишњи концерт

2006-01-amblem_mokranjacПевачко друштво „Мокрањац при Храму светог Саве“ организује традиционални Новогодишњи концерт у суботу, 14. јануара 2006. године у великој концертној сали Парохијског дома Светосавске цркве, са почетком у 19 часова.

[14. Јануар 2006.]

даље///

Традиционални ватромет поводом православне Нове године

Тачно у поноћ, уз звуке звона са цркве Светог Саве, небо Врачара осветлиће традиционални ватромет поводом православне Нове године. Градска Општина Врачар у сарадњи са Градом Београдом овим ватрометом честита грађанима православну Нову Годину.

[13. Јануар 2006.]

даље///

Подељени новогодишњи пакетићи

2006-01-paketici

Савет за решавање питања особа са инвалидитетом Општине Врачар, којим председава Дарко Ивић, у четвртак 12. јануара обрадовао је децу и младе, чланове два врачарска удружења.

[12. Јануар 2006.]

даље///

Срећно вам бадње вече

2006-01-paljenje_badnjaka6.1.2006. У нашој Општини одржан је традиционални обред паљења бадњака, чији је домаћин био члан Општинског већа Општине Врачар Владимир Медаковић.

Деци запослених у Општини подељени су божићни пакетићи а бадњак су благосиљали свештеници Светосавске цркве уз учешће дечијих хорова Стефан и Растко при Храму Светог Саве.

[6. Јануар 2006.]

даље///

Божићни пакетићи деци из

2006-01-jusa_bozic5.1.2006. Делегација Општине Врачар посетила је поново Дом за незбринуту децу "Драгутин Филиповић Јуса" и поделила деци у овој установи пакетиће поводом предстојећег Божића. У делегацији су били заменик председника Општине Врачар Драги Величковић, члан Општинског већа Зорана Смиљанић, као и Ђорђе Стојиљковић и Никола Станков испред Савета за односе са верским заједницама.

[5. Јануар 2006.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike