Октобар 2006

Поклон најмлађим и најстаријим суграђанима

Dom za nezbrinutu decu D. F. Jusa

24.10.2006. У оквиру свог социјалног програма, ГО Врачар велику пажњу посвећује пружању помоћи најмлађим и најстаријим житељима Општине.

[24. Октобар 2006.]

даље///

Гости са Косова и Метохије

Deca sa Kosova i Metohije

20.10.2006. Деца са Косова и Метохије поново су Општине Врачар (подсетимо да је крајем маја одржана манифестација "Мала матура - велико срце", у којој су ученици врачарских школа угостили 55 својих вршњака са Косова и Метохије).

[20. Октобар 2006.]

даље///

Разговор са најмлађима

Deca

20.10.2006. Деца из врачарских основних школа "Јован Миодраговић" и ОШ "Светозар Марковић" посетила су нашу Општину, где су их примили председник ГО Врачар Бранимир Кузмановић и његов заменик Драги Величковић, који су с њима разговарали о начинима да се свакодневни живот на Врачару учини бољим.

[20. Октобар 2006.]

даље///

Регулација саобраћаја у Максима Горког

Rasprava o Nacrtu plana regulacije Maksima Gorkog

17.10.2006. У великој сали управне зграде ГО Врачар, за грађане Врачара и одборнике СО Врачар организована је презентација Нацрта плана детаљне регулације саобраћајног правца Улице Максима горког (од Каленић пијаце до Устаничке улице). Циљ презентације био је да се грађани Врачара и одборници СО Врачар пре јавне расправе информишу о планираним урбанистичким изменама на Врачару.

[17. Октобар 2006.]

даље///

Трибина о кредитирању малих и средњих предузећа

Kreditiranje

Одлуком о буџету Града Београда за 2006. годину, за кредитирање малих и средњих предузећа и предузетништва опредељено је 200 милиона динара.

Савет за привреду, предузетништво и друштвене делатности ГО Врачар у среду 11.10.2006. у великој сали управне зграде ГО Врачар организовао је Трибину о кредитирању индивидуалне пољопривредне производње малих и средњих предузећа и предузетништва у Београду.

[11. Октобар 2006.]

даље///

Врачар без радикалских обмана

Општинском одбору СРС Врачар дата је сагласност да у петак 6. октобра 2006. године организује унутарстраначки састанак ради представљања плана предизборних активности. Међутим, 5. октобра грађани Врачара обавештени су путем плаката да се у великој сали организује трибина Српске радикалне странке као и промоција књига председника Српске радикалне странке.

Због нетачних навода о термину, организатору и садржају скупа Српске радикалне странке, представници општине Врачар повукли су сагласност за коришћење сале и тиме отказали одржавање трибине.

[8. Октобар 2006.]

даље///

Лакше до посла

Lakse do posla

4.10.2006. У сали Општинског већа општине Врачар одржана је конференција за новинаре на тему: Лакше до посла - друга фаза пројекта.

Циљ пројекта је да се незапосленим грађанима Врачара, који су дипломирали на факултету, старости до 30 година, омогући да бесплатно заврше курс језика или обуке за рад на рачунару, чиме стичу посебна знања неопходна за савремени начин рада.

[4. Октобар 2006.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike