Април 2006

Помоћ у опреми поплављеним деловима Београда

19.4.2006. Градска општина Врачар је међу првим општинама у Београду донела одлуку да помогне у санирању новонастале ситуације - појаве клизишта, поплава и повећања нивоа подземних вода.

[19. Април 2006.]

даље///

Ускршње свечаности

Uskrs

Под покровитељством градске општине Врачар и Градског секретаријата за образовање у суботу, 15. априла 2006. године, од 14,00 до 17,00 часова, ОШ "НХ Душан Дугалић" организује традиционалну продајну изложбу ускршњих јаја испред Храма Светог Саве на Врачару. На манифестацији ће учествовати 15 специјалних школа са територије града Београда, као и друштва за помоћ ментално недовољно развијеним особама, која ће поред ускршњих јаја изложити и дечије радове урађене поводом усркшњег празника.

[12. Април 2006.]

даље///

Смањење плата у градској општини Врачар

Поводом акта Министарства финансија од 14. марта 2006. године, који се односи на дозвољени ниво средстава за плате у буџету Града и градских општина, а у складу са захтевом Града Београда за хитно доношење допуне општинских буџета, на 10. седници Скупштине општине Врачар одржаној 7. априла 2006., усвојена је Одлука о изменама и допунама одлуке о буџету градске општине Врачар за 2006. годину.

[10. Април 2006.]

даље///

Награђено десет најбољих полицајаца

Nagradjeni policajci

Градска општина Врачар наградила је десет полицајаца ОУП Врачар са по 10 000 динара, због изузетних резултата рада на сузбијању криминалитета и одржавања јавног реда и мира у току 2005. године. Награђени су полицајци: Слађан Костић, Војислав Загорац, Кадир Реџепи, Слободан Достанић, Ненад Ожеговић, Владета Мијаиловић, Мирјана Нешовић, Драгомир Трифуновић, Слободан Васић и Горан Ранковић.

[7. Април 2006.]

даље///

Запошљавање инвалида

Zaposljavanje invalida

Јавна дискусија о преднацрту Закона о запошљавању особа са инвалидитетом одржана је 4. априла у сали Општине Врачар. Организатори трибине, Савет за решавање питања особа са инвалидитетом Општине Врачар и Национална служба за запошљавање, окупили су представнике Министарства за рад, социјалну политику и запошљавање, удружења особа са инвалидитетом (ОСИ), директоре јавних комуналних предузећа, приватне предузетнике и грађане.

[4. Април 2006.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike