Март 2007

Таленти Врачара

Manifestacija Talenti Vracara

21.3.2007. Градска општина Врачар традиционално покреће, подстиче и финансира пројекте и манифестације везане за образовање и усавршавање младих суграђана. Откривање надарених ученика у свим врстама уметности као и подстицај даљој афирмацији и развоју кроз награђивање била је идеја општине Врачар да покрене 2006. године пројекат "Таленти Врачара".

[21. Март 2007.]

даље///

Трибина о комби превозу особа са инвалидитетом

Manifestacija Talenti Vracara

21.3.2007. Савет за решавање питања особа са инвалидитетом градске општине Врачар организовао је трибину на тему: Принципи и правила градског сервиса "Комби превоз особа са инвалидитетом".

[21. Март 2007.]

даље///

16. седница СО Врачар

16. sednica SO Vracar

20.3.2007. На својој 16. седници, Скупштина општине Врачар је разрешила Јовану Механџић досадашње функције члана Општинског већа и дала сагласност на Решење председника општине о именовању Јоване Механџић за заменика председника ГО Врачар, донела Одлуку о приступању у чланство међународне мреже општина - Амфиктиони, донела Решење о именовању заменика директора ЈП за управљање пословним простором "Пословни простор Врачар" и усвојила Извештај о раду Јавног правобранилаштва ГО Врачар за 2006. годину.

[20. Март 2007.]

даље///

За бољу будућност наше деце

Za bolju buducnost nase dece

20.3.2007. Будућност наше деце зависи од квалитета њиховог школовања. Поред васпитања и знања које наша деца стичу код својих кућа, изузетно је важно да им омогућимо најбоље услове за учење у школама. Нова знања која би требало да стекну у својим школама од кључног су значаја за њихов даљи развој и будућност.

[20. Март 2007.]

даље///

Седница Савета за родну равноправност

Savet za rodnu ravnopravnost

9.3.2007. Савет за родну равноправност ГО Врачар одржао је састанак са представницама Националног демократског института (НДИ). На састанку је разговарано о могућностима међусобне сарадње и заснивања заједничких пројеката, нарочито у области едукације, што је једна од главних активности Националног демократског института.

[9. Март 2007.]

даље///

Обавештење

9.3.2007. Општинска управа ГО Врачар обавештава заинтересоване за постављање летњих башти да овде могу преузети Упутство за заузеће јавне површине, као и Ближе упутство Општинског већа Одељењу за грађевинске и комуналне послове у поступању поводом захтева за постављање летње баште.

[9. Март 2007.]

даље///

Несвакидашња дечија изложба

Deciji radovi

7.3.2007. У холу Градске општине Врачар отворена је несвакидашња изложба уметничких радова малишана из вртића "Змај". Изложбу је отворио председник ГО Врачар Бранимир Кузмановић. На њој су приказани вајарски, ликовни и радови израђени у колаж техници које је радило око 50 дечака и девојчица.

[7. Март 2007.]

даље///

Јавни позив скупштинама и саветима стамбених зграда

2.3.2007. Градски Секретаријат за комуналне и стамбене послове упутио је Јавни позив скупштинама и саветима стамбених зграда ради суфинансирања радова инвестиционог одржавања кровова, фасада и лифтова. Рок за достављање пријава је 25.5.2007. године, до 16 часова.

[2. Март 2007.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike