Врачарско хвала спортским клубовима

plakete

У великој сали општине Врачар одржана је свечаност поводом доделе захвалница спортским клубовима са Врачара. Члановима и представницима клубова обратио се државни секретар за спорт и омладину Влајко Сенић, који је истакао да ће бити промовисана Стратегија развоја спорта у Србији. Градски секретар за спорт и омладину Горан Крецловић пожелео је успех спортистима у такмичењима и обећао подршку надлежних државних органа.

Председник општине Врачар Бранимир Кузмановић истакао је да ће општина увек бити подршка и помоћ свим спортистима Врачара и њиховим клубовима, јер је спорт незаменљив услов развоја личности и такмичарског духа младих. Већ издвајамо седам пута више средстава из буџета за финансирање спорта, поправићемо све спортске терене на Врачару и жеља нам је да следеће године у овој сали спортисти политичарима прикажу све своје медаље, заслужено освојене на такмичењима, рекао је Кузмановић.

Захвалнице за допринос развоју спорта на Врачару уручили су представницима клубова Бранимир Кузмановић, Влајко Сенић, Горан Крецловић, директор републичког Завода за спорт Јасминко Поздерац и генерални секретар асоцијације Спорт за све Београда Петар Стакић.

Врачарско хвала примили су следећи клубови и спортска друштва: Бициклистички клуб "Валекс", Клуб за спорт и рекреацију "Зум-Зум", Kyokushinkai клуб "Mas oyama", Фудбалски клуб "Краљевићи 011", Пливачки клуб "Врачар", Клизачки клуб "Младост", Клуб за уметничко и синхроно пливање "Врачар", Кошаркашки клуб "Врачар", Клуб за скокове у воду "Врачар", Планинарско-смучарско друштво "Јавор", Спортско друштво "Обилић", Одбојкашки клуб "Обилић", Рукометни клуб "Обилић", Шаховски клуб "Обилић", Кошаркашки клуб "Радивој Кораћ", Планинарски оријентациони клуб "Обилић", Плесни клуб "Врачар", Омладински рагби клуб "Врачар", Плесна школа "Наталија и Ивица", Мото клуб "Арес", Борилачки клуб "Академија самоодбране", Кошаркашки клуб "Бест 98", Ватерполо клуб "Врачар", Бициклистички клуб "Авала", Шаховски клуб "Врачар", Планинарско друштво "Победа" и Џет-ски савез "Врачар".

фото галерија///

[7. Мај 2008.]

<< Мај 2008стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike