Август 2008

Турнир у рукомету „Трофеј Врачара 2008“

turnir-u-rukometuЦентар за физичку културу „Врачар“ организовао је четврти традиционални кадетски турнир у рукомету „Трофеј Врачар 2008“ под покровитељством општине Врачар. Турнир је одржан 30. и 31.августа 2008.године на отвореним спортским теренима Центра за физичку културу „Врачар“ у Јужном булевару бр. 69.

На овом такмичењу је учествовало 24 селекције младих спортиста из Београда, Војводине и централне Србије са преко 360 учесника.
У финалу, право спортско узбуђење приредили су кадети РК „Обилић“ и „Партизан“. Играчи РК „Обилић“ изборили су се да трофеј остане на Врачару.

[31. Август 2008.]

даље///

Општина Врачар у посети "Јуси"

2008 08 jusa4

Заменица председника градске општине Врачар Мирјана Ђорђевић и чланица Општинског већа Јелена Ђорђевић посетиле су Дом за незбринуту децу “Драгутин Филиповић-Јуса” на Врачару.

Разлог посете је био полазак шесторо штићеника Дома у први разред основне школе. Представнице општине Врачар су разговарале са будућим првацима и даривале их пригодним поклонима, пожелевши им срећан и успешан почетак у првој школској години.

[27. Август 2008.]

даље///

Радионице Фонда за талентовану децу

clipboard 2

 Фонд за талентовану децу општине Врачар у сарадњи са Градским секретаријатом за спорт и омладину од 18. до 30. августа организује радионице глуме и израде мозаика. Радионице су бесплатне за полазнике, одржавају се сваког радног дана у Милешевској 42, а воде их глумица Гордана Тасић, ликовни уметник и професор IV гимназије Ивана Бошковић у сарадњи са проф. Лазовићем са Академије примењених уметности.

На сајту www.fondzatalentevracara.org.yu могу се видети и друге активности Фонда за талентовану децу Врачара, а талентовани ученици и њихови родитељи могу питати или добити допунске информације на адреси ftdvracar@bozidaradzija.com.

[20. Август 2008.]

даље///

Образовање код нас и у свету

obrazovanje

Центар за савремену едукацију започео је у општини Врачар циклус јавних излагања на тему Образовање код нас и у свету.

У поздравној речи, чланица Општинског већа Јелена Ђорђевић истакла је да су Врачарци најобразованији становници једне општине у Србији и да, негујући ту традицију, руководећи тим општине Врачар наставља праксу награђивања и стимулисања најбољих ученика, а у активности усмерене ка младима спада и оснивање Канцеларије за младе.

[8. Август 2008.]

даље///

Врачар обнавља

suplja stena

Из буџета општине Врачар биће уложено 20 милиона динара, како би се централни објекат за смештај деце на "Шупљој стени" , површине 1.100 м2 комплетно обновио. Поново ће бити уређене спаваонице, кухиње,просторије за дневни боравак, биће промењене све инсталације, поправљен кров и спољна фасада зграде.

Очекује се да ће на пролеће 2009. године прве смене деце из врачарских обданишта и основних школа поново проводити веселе и срећне дане у рекреационом центру на "Шупљој стени".

[1. Август 2008.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike