Август 2009

ПРВАК СА ВРАЧАРА - Прича о другарству и лепом школском животу

2008 09 prvak sa vracara

У Основној школи „Владислав Рибникар“ отворена су велика школска врата за нову генерацију првака са Врачара. Добродошлицу су им пожелели старији ђаци који су их дочекали са осмехом и отвореног срца, отворили им нове слагалице са бројевима и словима, уз веселу игру чаробним балонима и са песмама „Волим Београд“ и „Плави чуперак“.

Председник општине Врачар Бранимир Кузмановић поручио је најмлађим врачарским ђацима да храбро закораче у свет нових знања, да верују у себе јер је свако ново знање као нова бајка – задовољство и радост што могу и знају више. 
„Општина Врачар се увек труди да буде у свему најбоља и убеђен сам да ћете и ви, данашњи прваци, ускоро освајати награде и бити најбољи у знању, спорту и осталим вештинама. Учите марљиво, а да би вам било интересантније ми смо вам припремили поклоне и бићемо увек ту да вам помогнемо и наградимо ваше будуће успехе“, истакао је председник општине.

[31. Август 2009.]

даље///

Поклони за ђаке из Дома Драгутин Филиповић Јуса

pokloni djacima jusa4

Помоћница председника општине Врачар Снежана Стевановић и члан Општинског већа Небојша Милићевић посетили су  Дом за незбринуту децу “Драгутин Филиповић-Јуса” на Врачару.

Разлог посете је био почетак школске године и полазак у први разред основне школе штићеника Дома за децу без родитељског старања. Представници општине Врачар су даривали будуће прваке и друге ђаке пригодним поклонима, пожелевши им срећан и успешан почетак у новој школској години.

[28. Август 2009.]

даље///

Нови мурали на Врачару

murali10

На Врачару су данас приказани нови мурали, који су осликани као део пројекта БЕЛЕФ-а посвећеног уличном сликарству "Супер зид". Уз подршку „Теленор“-а и општине Врачар на фасадама врачарских зграда осликана су два мурала: један на бочној фасади стамбене зграде у Милешевској бр. 57 који је дело уметнице Биљане Ђурђевић и други на фасади ОШ "Свети Сава"  у Мекензијевој улици бр. 42, који је дело уметника Владимира Перића.

„Општина Врачар засновала је сопствени програм назван „Да лепше изгледа“, кроз чију реализацију је већ уређено преко педесет фасада врачарских зграда. Са задовољством смо се придружили пројекту „Супер зид“, улепшали фасаде две врачарске зграде и омогућили афирмацију младих ликовних уметника који се баве уличним сликарством, што ће, надамо се, утицати на њихов останак у земљи“, рекао је Бранимир Кузмановић, председник општине Врачар, који се захвалио и станарима зграде у Милешевкој бр. 57 на стрпљењу и сусретљивости током израде мурала који упућује на ЦФК Врачар. 

[11. Август 2009.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike