Јануар 2010

Лик Светог Саве

lik sv save5

Традиционалне награде за ликовни конкурс „Лик Светог Саве“, који организација „Деца Врачара“ расписује поводом Светосавских свечаности на Врачару, победницима су уручили Тијана Благојевић – чланица Општинског већа и Драги Величковић – председник организације „Деца Врачара“.

Тијана Благојевић истакла је да Светог Саву слави и општина Врачар и све школе на Врачару и честитала је најбољим уметницима и свима који су својим радовима учествовали на овом традиционалном конкурсу, јер се и дечијим ликовним стваралаштвом доприноси стварању бољег живота на Врачару. 

[29. Јануар 2010.]

даље///

Нова сала у O.Ш. „Светозар Марковић“

Нова сала у O.Ш. „Светозар Марковић“

У основној школи „Светозар Марковић“ отворена је нова мултифункционална сала. Радове на адаптацији некадашње котларнице и опремању нове сале и специјализованог кабинета за физику и хемију финансирала је општина Врачар, а салу су уз пригодан програм који су извели Хор и Драмска секција, отворили директор Школе Драги Лукић и председник Општине Бранимир Кузмановић.

[27. Јануар 2010.]

даље///

Прослављена слава Општине

Прослављена слава Општине

Општина Врачар прославила је 25. јануара своју славу – Светог Саву. Ове године домаћин славе била је Јелена Ђорђевић – чланица Општинског већа.

Његово преосвештенство епископ хвостански Атанасије је уз саслужење свештенства Цркве Светог Саве са славарима преломио славски колач и честитао славу – Светог Саву. По резању славског колача владика је беседио о смислу славе, да се тим поводом уједињују људи у мислима и са добрим намерама, да је општина Врачар прва обновила традицију прославе славе и светосавља. Поручио је да је слава место са кога се шири сарадња, сабирање и обједињавање у свему добром и људском, што је и у духу дела и вере Светога Саве.

 

[25. Јануар 2010.]

даље///

За чистији Врачар

za cistiji vracar

Циљ руководства општине Врачар је стварање бољег живота за грађане Врачара и Београда. У избору конкретних акција руководимо се предлозима и захтевима грађана, а један од приоритетних захтева је чист и уређен град, што и јесте предуслов бољег живота на Врачару. Грађани најчешће указују на недовољну чистоћу улица које окружују  Пијацу "Каленић".

[22. Јануар 2010.]

даље///

Бадњи дан у општини Врачар

badnji dan17

Традиционални обред паљења бадњака одржан је у нашој општини на Бадњи дан. Домаћин је ове године био Небојша Милићевић - члан Општинског већа, а чинодејствовао је отац Александар Средојевић из Цркве Светог Саве уз пратњу дечијег хора "Растко" при Храму Светог Саве. Деци запослених у општини традиционално су подељени божићни поклон пакетићи.

На Бадњи дан је председник Општине Бранимир Кузмановић са чланицама и члановима Општинског већа - Душицом Летић, Јеленом Ђорђевић и Вукотом Јакшићем уручио божићне поклоне деци из Дома "Драгутин Филиповић Јуса". 

[6. Јануар 2010.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike