Презентација Нацрта плана детаљне регулације дела централне зоне општине Врачар

javni uvid1

Поводом јавног увида у Нацрт плана детаљне регулације дела централне зоне – просторна целина општине Врачар, за подручје између улица: Цара Николаја II, Милешевске, Мата Видаковића, Виловског, Цељске, Сазонове, Светолика Ранковића, Шуматовачке и Максима Горког, организована је његова јавна презентација.

„После великог броја година, Урбанистички завод је припремио Нацрт плана централне зоне Врачара и желели смо да током јавног увида омогућимо грађанима Врачара да непосредно добију више информација од представника Урбанистичког завода, који је и аутор овог нацрта плана“ – истакао је Владимир Медаковић, члан Општинског већа.

Весна Стојановић из Урбанистичког завода одговарала је на бројна питања грађана о планираној спратности, могућој искоришћености за градњу појединачних парцела, регулацији саобраћаја и уређењу слободних површина. Поред питања о могућим појединачним урбанистичким решењима, грађани су указали на потребу увођења комуналне инфраструктуре у све зграде на овом подручју, на неопходност чувања постојећих зелених површина и истакли да је питање да ли ће бити заинтересованих инвеститора за градњу, јер је на појединим парцелама велика густина становања.

Нацрт плана биће на јавном увиду у згради Градске управе у улици 27. марта бр 43-45 и у згради градске општине Врачар до 28. маја 2010. године. Писане примедбе се достављају Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове града Београда, а јавна седница одржаће се 22. јуна 2010. године у 13:00 часова у згради Градске управе у улици 27. марта бр 43-45.

фото галерија///

[11. Мај 2010.]

<< Мај 2010стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike