Основан Рекреативно образовни центар „Врачар“

skupstina6

Одборници Скупштине општине одлучили су да  општина Врачар оснива Установу Рекреативно образовни центар Врачар, којој су поверени послови организовања рекреације и бављења образовно – васпитним и фискултурним активностима предшколске и школске деце и омладине. Овој установи поверено је и управљање комплексом Дечијег центра „Шупља стена“ на Авали, чија локација омогућава боравак деце у чистом, здравом и природном окружењу. За директора Установе именован је Игор Гаталица, за председника Управног одбора именован је Момчило Рогић, за заменицу председника Душка Поп-Манић, а за чланове Управног одбора именовани су: Душан Ристивојевић, Огњен Сабљић и Ивана Шуберић.

Скупштина је потврдила мандате одборницима са Изборне листе - Врачар за европску Србију др Снежани Стевановић и Антуну Дајчу, констатовала престанак мандата одборнице Александре Гојковић и потврдила мандат одборници са Изборне листе Либерално демократске партије-Чедомир Јовановић - Нили Јелинић. Због поднетих оставки Младен Новаков је разрешен чланства у Управном одбору ЦФК „Врачар“, а Игор Гаталица је разрешен функције председника Управног одбора НУ „Божидар Аџија“.

Такође, усклађен је Статут градске општине Врачар са Статутом града Београда, донета је Одлука о ребалансу буџета градске општине Врачар за 2010. годину и о ангажовању ревизора који ће извршити екстерну ревизију Завршног рачуна буџета за 2009. годину. Допуњен је и ближе одређен начин вредновања критеријума за доделу станова чији је корисник општина Врачар, а допуњен је и Предлог плана постављања тезги и других покретних привремених објеката.

фото галерија///

[13. Мај 2010.]

<< Мај 2010стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike