Јул 2011

Бесплатна рекреација и спортске активности на Врачару

spvracar

Општина Врачар и Канцеларија за младе наше општине организује током лета бесплатне програме рекреације и спортског вежбања за грађане Врачара.

Школа скејта одржава се уторком и петком  од 10:00 до 11:00 часова у Чубурском парку. Стручни тренери и тим Канцеларије за младе показаће младима како се правилно изводе сви трикови и вештине на скејту.

Сваког уторка и четвртка од 18:30 до 19:30 часова организује се вежбање тај чија за грађане свих старосних група  на платоу испред Храма Светог Саве код Народне библиотеке. Такође инструктори  фитнеса ће у фитнес парковима у Милешевској улици код броја 42 и у Карловачкој улици давати инструкције о правилном вежбању на справама понедељком и петком од 18:00 до 19:00 часова.

Општина Врачар позива све заинтересоване грађане да се прикључе организованом бесплатном вежбању, да учине нешто добро за себе и своје здравље. 

[8. Јул 2011.]

даље///

Нови кол центар Електродистрибуције Београд

У складу са напретком технологије и пратећи захтеве купаца ПД Електродистрибуција Београд д.о.о. наставља даљу модернизацију технологије и услуга.
 
Нови број Информативног центра 395-77-77 је у функцији од 1. јула 2011. године. Добијање информација преко новог броја 395-77-77 и преко старог (340-55-55) биће омогућена до 1. септембра 2011. године када се прелази само на нови број.
 
Осим постојећих функција, нови Контакт центар омогућава корисницима информацију о реду чекања, односно заузетости оператера. Такође, купцима из категорије „Широка потрошња - Домаћинства“ поново се пружа могућност провере стања и уплата на ЕД броју преко опције 3 говорног аутомата.
 
Купцима ће бити поједностављена и пријава кварова на мрежи за уже градско подручје обједињавањем досадашњих 6 телефонских линија једним телефонским бројем 395-77-99, почев од 1. септембра 2011. године.

[7. Јул 2011.]

даље///

Ремонтовано дванаест лифтова

liftovi

Пројекат „За безбедне лифтове“ који задовољавају све техничке прописе и којима је тако продужен век као да су уграђени нови лифтови, већ је уз финансијско учешће станара реализован у стамбеним зградама у Симе Игуманова 4, Грчића Миленка 4б, Булевару краља Александра 34, 50 и 92, Крунској 24, Светозара Марковића 1, Београдској 47- 49, Цара Николаја Другог 82, Интернационалних бригада 1 и Јована Рајића 5.

Поправка дванаест лифтова је почетна фаза реализације овог пројекта, планирано је да се у 2011. години реконструише још 6 лифтова, а у буџету општине Врачар обезбедиће се средства за ремонт двадесет лифтова у 2012. години.

[6. Јул 2011.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike