Август 2011

Првак са Врачара

prvakvr9

У свим основним школама на Врачару се организују свечаности на којима ће врачарским првацима бити уручени и специјални поклони, које су обезбедили општина Врачар, град Београд и Сосијете женерал банка. У пригодним ранцима ђацима  ће бити поклоњене свеске, слаткиши, мајице за физичко на којима је уз визуелно решење штампана ознака „Првак са Врачара“, графитне оловке посебно дизајниране за десноруке и леворуке ђаке, сликовница „Стварамо најбољу школу“ у којој је фотографија њихове школе и порука председника општине првацима.

[31. Август 2011.]

даље///

Спомен биста Корнелију Станковићу

kornelije3

Данас, на  сто осамдесету годишњицу рођења Корнелија Станковића, откривамо спомен бисту знаменитом композитору Корнелију Станковићу, у сарадњи са Друштвом за улепшавање Врачара и Удружењем композитора Србије. Ми стварамо бољи живот на Врачару, а то није  само постављање видео надзора или изградња фитнес паркова, то је и спој традиције и садашњости, брига о очувању наше културне баштине  и тај дух и такве вредности желимо да пренесемо и на млађе нараштаје – истакао је председник општине Бранимир Кузмановић. 

[30. Август 2011.]

даље///

Јусићима за успешан и срећан полазак у школу

jusa3

Чланови Већа  општине Врачар, Душица Летић, Јелена Ђорђевић и Небојша Милићевић посетили су Дом за незбринуту децу „Драгутин Филиповић Јуса“ поводом почетка школске године.

Разлога за радост и срећу имала су деца која ове године полазе у први разред основне школе, али и она која су одавно постали ученици. За срећан и успешан полазак у школу сви „стари“ и будући школарци добили су пригодне поклоне: школске торбе, гардеробу и удобну обућу. 

[26. Август 2011.]

даље///

Млади парламентарци Србије у општини Врачар

parlament5

Канцеларија за младе општине Врачар била је домаћин последњег дана IV заседања Европског парламента младих Србије. Од  21. до 25. августа 2011. године, Европски парламент младих Србије је  организовао националну селекцију заседања у Београду, по угледу на рад Европског парламента у Бриселу. 

[25. Август 2011.]

даље///

Рукометни турнир Трофеј Врачар 2011

cfk

Центар за физичку културу Врачар организује по седми пут традиционални кадетски турнир у рукомету „Трофеј Врачар 2011“ под покровитељством Градске општине Врачар.     

Турнир ће се одржати 25. и 26. августа 2011. године на отвореним спортским теренима Центра за физичку културу „Врачар“ у Јужном булевару 69. Такмичење ће бити организовано за клубове са селекцијама 1994. и 1996. годишта, као и такмичење у мини рукомету за 2000. годиште.

[24. Август 2011.]

даље///

Попис становништва 2011

popis

Републички завод  за статистику објавио је прелиминарну ранг листу кандидата за пописиваче за предстојећи попис становништва за општину Врачар. Прелиминарна ранг листа је истакнута на огласној табли градске општине Врачар. Обавеза 402 прелиминарно изабрана  кандидата је да у четвртак 25. августа, петак 26. августа или понедељак 29. августа доставе неопходну документацију како би се наставило са процедуром избора. 

[24. Август 2011.]

даље///

Покренута акција Београд без рупа

jkp

Јавно комунално предузеће "Београд пут" покренуло је акцију под називом "Београд без рупа", како би грађанима омогућило да на што лакши и једноставнији начин пријаве рупе на улицама и тротоарима у Београду и на тај начин учине наш град још лепшим.

Грађани имају могућност да једним од свима доступним канала комуникације пријаве ударне рупе:

Позивом Кол центра "Београд пута" на број 011/381-81-01 (од 00 до 24 часа)

Електронском поштом на адресу udarnerupe@gmail.com

Путем сајта www.beogradput.com или www.udarnerupe.in.rs

Преко друштвенеј мреже Twitter @beogradput #udarnerupe

Сви који примете оштећење на коловозу, путу, улици или тротоару могу то да пријаве на један од горе наведених начина, остављањем својих података и адресу рупе или оштећења коловоза, као и да уз то пошаљу фотографију или видео снимак.

[17. Август 2011.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike