Јул 2012

Мултимедијална изложба Тесла 3 у 1

tesla

Мултимедијална изложба "Тесла 3 у 1" биће отворена у галерији општине Врачар, од четвртка 26. јула до четвртка 9. августа. Изложба се састоји из три целине: Теслина визија Интернета, Тесла у Београду 1892. и Теслин трансформатор.

[25. Јул 2012.]

даље///

Бојовићеви дани

bojovicevi dani8

Поводом  манифестације„Бојовићеви дани“ коју у спомен на војводу Петра Бојовића организује Републички одбор Савеза потомака ратника Србије 1912 – 1918. године, на споменик војводи Бојовићу цвеће и венце  положили су заменик председника општине Врачар Александар Ивановић, делегације Републичког Савеза и Општинске организације потомака ратника „Војвода Петар Бојовић“.

[16. Јул 2012.]

даље///

Седница Скупштине

sednica skupstine7

Одборници Скупштине одлучили су да се изврши ребаланс  буџета градске општине Врачар за 2012. годину. Овом одлуком створени су предуслови за примену новог информационог система, који ће допринети транспарентном и ефикасном пословању, повећању економичности и фискалне одговорности у коришћењу буџетских средстава. Суфицит  буџетских средстава усмерен је ребалансом у реализацију пројеката који су намењени проширењу обима помоћи и неге у кући за врачарске сениоре, социјалној и здравственој подршци врачарским ученицима, као и социјално угроженим групама.

[9. Јул 2012.]

даље///

Концерт харвардских студената

koncerth4

Мушки хор студената универзитета Харвард наступио је у сали општине Врачар и извео концерт мелодија базираних на џез музици двадесетих и тридесетих година прошлог века. „Овај хор наступа први пут у Србији, част нам је и задовољство што је њихов први наступ у општини Врачар и што овим концертом обележавамо 130 година од успостављања српско америчких односа“ – рекао је Констатнин Самофалов, народни посланик и одборник Скупштине општине Врачар уочи концерта.

[5. Јул 2012.]

даље///

Импресије о Индији

izlozba8

Репрезентативна изложба фотографија о Индији аутора Дејана Миланковића, отворена је у галерији општине Врачар. „Задовољство ми је што се наша врачарска галерија афирмише као место сусрета грађана и као стециште њихове креативности, радозналости, маште и ликовног стваралаштва. Лично ми је задовољство што се на фотографијама Дејана Миланковића сусрећемо са људима и пределима фасцинантне Индије“ – рекао је заменик председника општине Александар Ивановић. 

[5. Јул 2012.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike