Oбновљени плато за предах на Врачару

park3

„Општина Врачар настоји да својим суграђанима живот учини што лепшим и квалитетнијим. Наши Врачарци имали су примедбе на небезбедан пролаз пешака и лоше стање платоа на коме се налази биста народног хероја Наде Пурић. На иницијативу грађана, а уз подршку Комерцијалне банке обновили смо и уредили плато. Жеља нам је да овај парк представља место за предах наших суграђана, у пријатном и безбедном амбијенту. Циљ руководећег тима општине Врачар је уређен, безбедан и чист Врачар, а наша визија је да заједно са грађанима створимо бољи живот,“ истакао је председник општине Врачар Бранимир Кузмановић приликом обиласка обновљеног платоа.

Плато између улица Кнегиње Зорке, Макензијеве и Молерове потпуно је уређен и обновљен, постављене су нове клупе, обновљене су зелене површине, а пробијена је нова пешачка стаза у складу са устаљеним кретањем пешака и постављени су прилази прилагођени особама са инвалидитетом.

„У граду постоји много кутака који, иако нису велики, могу да буду истовремено еколошки вредни и уређени по мери човека. Уређењем платоа, желели смо да допринесемо угоднијем боравку наших комшија и пролазника и да направимо интересантан и пријатан амбијент за свакога ко се затекне у близини наше експозитуре. Хвала Општини Врачар што нам је помогла у остварењу ове идеје. Комерцијална банка ће и убудуће настојати да доприноси унапређењу квалитета живота наших суграђана“ поручио је приликом отварања платоа извршни директор у Комерцијалној банци Горан Милићевић.

фото галерија///

[15. Октобар 2013.]

<< Октобар 2013стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike