„13 и по прича“ младих писаца

promocija4

Улагање у образовање  је један од приоритетних циљева општине Врачар.. Омладина је вредност, капацитет и предност друштва, али и ресурс у који се мора много улагати. Знање је највећа вредност и најскупљи производ у 21. веку, зато улажемо у школе и подржавамо наше ученике. Награђујемо најбоље ученике пружајући им подстрек за даље усавршавање.Такође, подржавамо све пројекте који се односе на неформално образовање. Општина Врачар је подржала пројекат „Мултимедијалне радионице за стварање књига“ Удружења „Лицеј“ и помогла штампање књиге „13 и по прича“ која је резултат тог пројекта и стваралаштва надарених ученика - казала је Мирјана Митровић, чланица Већа општине Врачар поздрављајући присутне на промоцији књиге „13 и по прича“ у препуној сали општине Врачар.

Вечерас сам са вама само због ваше креативности и стваралаштва, желим да вас подржиим да у животу следите ваш креативни инстинкт и да вам одам признање за ваш подвиг - писање и издавање књиге „13 и по прича“ – поручио је младим писцима глумац Милош Биковић.

Поносна сам на вас због ваше маште, организованости и креативности – поручила је директорка 14. београдске гимназије Марија Милетић својим ученицима и свима који су учествовали у припреми књиге „13 и по прича“. Затим је директорка Удружења „Лицеј“ Драгана Божиновић представила младе писце који су читали одломке из објављених приповедака, уз познате мелодије које су изводили њихови вршњаци.

У пројекту „Мултимедијалне радионице за стварање књига“ организовано је низ радионица за младе писце у којима је учествовало више од хиљаду ученика београдских основних и средњих школа. Током радионица, ученици су имали прилику да прате процес настајања књиге од идеје преко лектуре и илустрација до њеног штампања. Као резултат радионица објављена је књига „13 и по прича“ чији су аутори ученици узраста од девет до седамнаест година.

фото галерија///

[5. Децембар 2013.]

<< Децембар 2013стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike