Јул 2013

Округли сто Канцеларијe за младе општине Врачар

sto3

Канцеларија за младе општине Врачар је успешно организовала дискусију на тему „Пошаљем CV и шта онда?’’ Идеја дискусије била је заједнички разговор о проблемима са којима се млади људи суочавају приликом тражења посла. Било је 15 учесника различитих занимања који су размењивали своја искуства у тражењу посла. 

[31. Јул 2013.]

даље///

У спомен Јовану Дучићу

ducic2

На Светосавском платоу отворена је изложба фотографија и докумената „Јован Дучић у дипломатији“, коју је припремио Архив Југославије. Тим поводом, чланица Већа Мирјана Хрваћанин је истакла: „Ми у општини Врачар често кажемо: Врачар је срце града, у том врачарском срцу увек има места за врхунске ствараоце, за оне који су својим делом обележили време у којем су живели и који су своме народу посветили  живот и стваралаштво. Тако се и вечерас сећамо песника и писца, правника и дипломате, академика Јована Дучића. Сви знамо његове химере и градове, његове љубавне песме, вечерас на овој изложби упознајемо Дучића као истакнутог дипломату, који је службовао у европским метрополама.“

[29. Јул 2013.]

даље///

Портрети Ивана Миленковића

izlozba ivana milenkovica6

Нашу, врачарску галерију замислили смо као место сусрета, презентације ликовног стваралаштва и размене идеја. Иван Миленковић нас је својим сликама увео међу  професоре и пријатеље, упознајемо их преко изложених портрета. Изложба „Портрети“ је прва самостална изложба Ивана Миленковића и прва изложба портрета у нашој галерији, леп сусрет са младошћу, инспирацијом и вештином младог уметника – рекла је чланица Већа Мирјана Митровић на отварању изложбе.

[16. Јул 2013.]

даље///

Образовање на дар

ipek4

Општина Врачар подржава пројекте којима се омогућава незапосленима да бесплатно науче додатна знања и вештине, да буду конкурентни на тржишту рада. Имали смо неколико таквих пројеката и резултат њихове реализације је да су се незапослени стручњаци лакше запошљавали.Знање је једина стварна вредност и богатство у 21. веку, зато смо прихватили да заједно са Националном службом за запошљавање и ИПЕК центром реализујемо пројекат „Образовање на дар – 100.000 евра стипендија за незапослене“ – рекао је председник општине Бранимир Кузмановић поводом потписивања Трилатералног споразума о сарадњи у реализацији пројекта „Образовање на дар“. 

[3. Јул 2013.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike