Август 2013

Мурали талентованих ђака

murali2

Фондација за таленте општине Врачар у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда организовала је од 19. до 30. августа бесплатну радионицу за младе у којој су учили о техници осликавања мурала.

[30. Август 2013.]

даље///

О стратегијском менаџменту

ipek2

Заједнички пројекат ИПЕК центра, Националне службе за запошљавање и општине Врачар почео је предавањем „Стратешки маркетинг“ др Милана Димитријевића. Полазнике је поздравила председница Скупштине др Тијана Благојевић која је младим стручњацима поручила: „ Промене у технолошком развоју и начину пословања су толико брзе и честе да је неопходно доживотно учити. Само уз додатне вештине бићете конкурентни на тржишту рада.  Надам се да ће вам овај семинар помоћи да се боље представите послодавцима и да стекнете додатна знања из менаџмента, комуникационих технологија и односа са јавношћу“.

[27. Август 2013.]

даље///

Одржавање манифестација на територији градске општине Врачар

man

Комисија за доношење одлука о манифестацијама градске општине Врачар расписала је оглас за спровођење поступка за одређивање корисника локације за одржавање манифестација на територији градске општине Врачар, плато испред Храма Светог Саве, у периоду од 20. септембра до 26. септембраи у периоду од 30. септембра до 6. октобра 2013. године.

[23. Август 2013.]

даље///

Брига о здрављу

tribina4

Општина Врачар у сарадњи са Домом здравља Врачар и Градским заводом за кожне и венеричне болести је организовала предавање о УВ заштити за запослене и грађане.

„Квалитетан и бољи живот грађана Врачара је један од циљева који настоји да спроведе и оствари руководећи тим општине. Имамо добру сарадњу са Домом здравља Врачар са којим смо организовали низ успешних програма и акција. И овога пута, предавањем о УВ заштити започињемо циклус предавања која ће утицати на свест грађана о важности бриге за своје здравље“, истакла је др Тијана Благојевић председница Скупштине општине Врачар.

[22. Август 2013.]

даље///

Уметност данас: изложба „1“

izlozba1

„Општина Врачар је отворила галерију са циљем да представи уметничко стваралаштво и таленат, да направи културно седиште свих уметника чија ће дела окупљати људе, ширити познанства, размењивати креативне импулсе, добре вибрације, идејe и машту. Уметност и духовност нема граница, ми се трудимо да направимо увек нови корак даље од већ постигнутог. Уживање у лепом је разумљив и заједнички језик кога не треба преводити. Овога пута смо окружени радовима групе уметника различитих генерација и уметничких ставова и као што смо у многим делима били први и овога пута смо препознали идеју и визију аутора поставке изложбе Исидоре Николић и Ивана Шулетића,“ истакла је Мирјана Митровић, чланица Већа приликом отварања изложбе „1“. 

[21. Август 2013.]

даље///

Радионица осликавања мурала

muro2

Ученици Фондације за таленте општине Врачар окупиће се у понедељак, 19. августа у 11,00 часова испред зграде у Милешевској 42а како би својим умећем, маштовитошћу и талентом осликали бојама фасаду зграде и на тај начин допринели улепшавању Врачара. 

[14. Август 2013.]

даље///

Позив избеглим и интерно расељеним лицима

zbg

Одељење за буџет, привреду и друштвене делатности градске општине Врачар расписало је Јавни позив за доделу пакета помоћи у храни. Позив је упућен најугроженијим домаћинствима интерно расељених и избеглих лица, а рок за пријаву је 19. август 2013. године. Критеријуми за доделу помоћи и списак документације коју је потребно доставити наведени су у Јавном позиву, а образац пријаве се попуњава у канцеларији број 801 у Његошевој 77.

Овде можете преузети текст: Јавни позив за пријављивање најугроженијих домаћинстава за доделу помоћи у храни.

[9. Август 2013.]

даље///стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike