Годишња изложба Шуматовачке

sumatovacka7

 

 


"Са задовољством сам прихватила да отворим изложбу и поздравим организаторе, ауторе изложених радова и госте. То не говорим куртоазно, већ као бивши полазник радионице сликања Центра, а данас, као дипломирани архитекта и неко коме је уметност професија и љубав.
Центар за ликовно образовање Шуматовачка је једна од најстаријих установа културе, образовно- васпитног карактера са пружањем знања из цртања, вајања, историје уметности и књижевности. Шуматовачка је неговала традицију, али и креирала нове ликовне тенденције и педагогију.
Сарадња општине Врачар и Шуматовачке је веома успешна и богата већ дуги низ година. Наша заједничка мисија је допринос континуираном развоју уметничке сцене. Општина Врачар је из тог разлога овај прелепи простор наменила разноврсном визуелном доживљају и сусрету. Такође нам је заједнички циљ да укључимо што већи број људи у културне уметничке активности и да оне постану свакодневни живот.
Желим вам пуно среће и успеха у даљем раду, да проникнете у нове просторе у уметности и представите таленте као што сте чинили од оснивања до данас", истакла је Александра Јовановић, чланица Већа општине Врачар отварајући Годишњу изложбу Шуматовачке 2013-2014.
На изложби су представљени изабрани радови полазника уметничко-образовних програма и креативних радионица Шуматовачке, насталих током програмске године која је обухватилаа период од октобра 2013. до октобра 2014. године. Ксенија Маринковић, историчарка уметности и уредница програма Центра за ликовно образовање Шуматовачка је говорила о историјату , значају и успесима Центра.
На крају свечаног отварања, директор Центра, Драган Кићовић доделио је сертификате професорима, сарадницима и полазницима радионица који су се највише истакли знањем, вештином и трудом предходних годину дана.

фото галерија///

[17. Децембар 2014.]

<< Децембар 2014стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike