Изабран врачарски руководећи тим

2015 06 skupstinai12

Скупштина је на другој седници, која је одржана пошто одборници нису усвојили препоруку Агенције за борбу против корупције која је Скупштини упутила предлог за разрешење председника општине Врачар и по поднетој оставци председника општине, и изабрала извршне органе: председницу општине, заменика председника општине и чланице и чланове Већа.

Поносна сам што сам од 2007. део врачарског тима који је успешно реализовао бројне програме, а наш циљ је активно, ефикасно и успешно до бољег живота за грађанке и грађане Врачара – истакла је др Тијана Благојевић – докторка стоматологије и чланица Демократске странке,  када је тајним гласањем изабрана за председницу општине. Такође тајним гласањем, за заменика председнице општине изабран је Ђорђе Беламарић – менаџер у економији, члан Демократске странке.

На предлог председнице општине, одборници Скупштине су тајним гласањем изабрали чланице и чланове Већа:  Мирјану Ђорђевић – дипл. инж. машинства, Вукоту Јакшића – дипл. економисту, Александру Јовановић – дипл. инж. архитектуре, Небојшу Милићевића – дипл. инж. електротехнике, Мирјану Митровић – дипл. инж. хидрогеологије, Вељка Радуновића – политиколога за дипломатију и безбедност, Ивана Русковића – дипл. правника, Богдана Татића – дипл. правника и Тамару Трипић – дипл. правницу. Сви изабрани чланови и чланице Већа су личним ангажовањем и већ вишегодишњим искуством у раду органа градске општине Врачар допринели да градска општина Врачар буде за пример другим општинама и да сви Врачарци и Врачарке могу бити поносни на постигнуте резултате. 

фото галерија///

[4. Јун 2015.]

<< Јун 2015стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike