2012 12 budzet

Нацрт одлуке о ребалансу буџета

Законом о буџетском систему  прописано је да локална управа доставља нацрт одлуке о буџету, односно ребалансу буџета надлежном извршном органу и истовремено обавештава јавност са нацртом одлуке о буџету. 

[2. Јун 2016.]

даље///

Врачарски матурантски дефиле

2016 06 defile42

Ученици свих седам врачарских основних школа, прославили су традиционалним дефилеом врачарским улицама, завршетак основне школе. Весели, раздрагани, у мајицама чије су боје означавале припадност школи, са директорима и разредним старешинама, дефиловали су врачарским улицама. Ритам су давали бубњари, весела поворка ишла је од Београдског драмског позоришта Милешевском, Петроградском, Његошевом  улицом до Цветног трга.

Ви сте десета генерација која обележава малу матуру свечаним дефилеом. Сви знамо колико је то важан дан у вашим животима, завршава се детињство и својим одлукама и животима постајете део света одраслих. У том свету, општина Врачар ће увек бити са вама, да вас награди и подржи у успесима, ми стварамо услове и желимо да Врачарци увек буду међу најбољима – поручила је председница општине др Тијана Благојевић матурантима. Затим су букети балона у бојама школа полетели у небо, а оркестар КП2 је извео  концерт за врачарске мале матуранте.

[1. Јун 2016.]

даље///

Изрази се покретом

2016 05 fondacija11

Фондација за таленте Врачара организовала је „Божидарцу 1947“ јавни час учесника радионице савременог плеса. Завршни наступ је означио крај двомесечне сарадње Фондације и Секретаријата за спорт и омладину на пројекту „Изрази се покретом“, који је имао специфичан циљ да приближи полазницима основне појмове савременог плеса, да створи позитивно размишљање о телу и покрету, да прошири и продуби схватања како о појединачном, тако и о раду са партнером и групом.

[28. Мај 2016.]

даље///

Обновљена биста Корнелију Станковићу

2016 05 kornelije8

Биста Корнелију Станковићу, великом српском композитору, данас је добла нову позлату на словима уклесаним у постамент и поново сија пуним сјајем. Члан Већа Градске општине Врачар Богдан Татић захвалио се Милану Алексићу што jе самоиницијативно улепшао постамент бисте. Он је рекао да је општина Врачар захвална свим грађанима и грађанкама који покрећу овакве иницијативе, организују се и у сарадњи са општином чине Врачар најбољим местом за живот.

[27. Мај 2016.]

даље///

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА ОПШТИНЕ ВРАЧАРстандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike