Председница Општине Врачар

tijana-blagojevic

Др Тијана Благојевић
председница општине
тел. 3081-442, е-пошта

Др Тијана Благојевић је завршила Основну школу „Свети Сава“ па Четрнаесту београдску гимназију као носилац Вукове дипломе.


Дипломирала маја 2006. на Стоматолошком факултету, Универзитета у Београду. Једногодишњи стаж за докторе стоматологије обавила у периоду јун 2006. - јун 2007. године у Дому здравља „Вождовац“ и положила Стручни испит за докторе стоматологије. Као студент, писаним радовима из области дечје стоматологије, код ментора Проф. др Дејана Марковића и Проф. др Мирјане Ивановић,  учествовала на конгресима студената и доктора стоматологије (државним и међународним). Уписала и специјалистичке струковне студије на Факултету организационих наука-Менаџмент у здравству.


Одборница у Скупштини општине Врачар од 2004. године. Од јуна 2007. године ради у Градској општини Врачар као чланица Већа. Од децембра 2010. године до 24. марта 2015. године председница је Скупштине Градске општине Врачар. На седници Скупштине градске општине Врачар именована је за заменицу председника општине Врачар.


Удата и има сина Вељка.

контакт

tijana-blagojevic
Ђорђе Беламарић
заменик председнице општине
тел. 3081-442, е-пошта

Ђорђе Беламарић је биран за одборника у Скупштини градске општине Врачар 2008. и 2012. године. Са места одборника 2008. године изабран је за члана Већа градске општине Врачар. Од 2012. до 2013. године био је Директор службе за комуникацију и координацију односа са грађанима - Беоком сервис.

Од 1997. до 1998. био је управник Центра за избеглице "Трмбас" у Крагујевцу, а од 1998. до 2001. године управник "Крагујевачког дечјег одмаралишта" на Копаонику. Од 1999. године до данас је инструктор за политичке кампање, комуникациони специјалиста Националног демократског института из Вашингтон. Професонални и мотивациони лиер, консултант за комуникације са осамнаест година искуства у раду у више земаља - Јемену, Ираку, Словачкој, Румунији, Албанији, Црној Гори, Македонији и др. Посебно радио на стратегијама комуникације и формирању комуникационих служби, развоју институционализовних канала комуникације између грађана, политичких институција и изабраних званичника.

Члан Демократске странке од 1992. године. Говори енглески језик. Ожењен, има ћерку Ању.стандардно / увећано

ћирилица / latinica

мапа сајта

штампање стране

twit

Oзакоњење објеката Политика квалитета

Контролне листеПолитика квалитета

Грађански водич кроз буџет

Грађански водич кроз буџет

Одговорно и поштенo

Одговорно и поштен

 

Политика квалитета

На кафу са председницом

na kafu s predsednikom

Питајте председницу

pitajte predsednika

Грађевинске дозволе обједињена процедура

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Наручите документа

telefonom email-om

Видео галерија

youtube

Сертификати

sertifikati

 

Урбанизам

Квалитет ваздуха на Врачару

atm

Омладинско позориште Дадов

atm

Информатор о раду градске општине Врачар

informator

 

Урбанизам

 

скупштина

Финансирање спорта

Спорт
<

Финансирање удружења

Удружења
>

 

НАЛЕД
-->

Конкурс за пројекте у култури

poziv za preduzetnike